CoG

A világ 2021-ben és a nagy átrendezés

 

Letölthetõ Word dokumentum

Letölthetõ PDF dokumentum


A The Economist magazin a „mélyállami elit” érdekeit kiszolgáló beavatott tulajdonoskörei az általuk publikált „The World in” különkiadásokban immáron három és fél évtizede kotyogják ki számunkra alaposan megválogatott és kódolt formában a „nemlétező” luciferiánus háttérhatalom valahogy nagyon is létező terveinek az éppen aktuális évre szóló, illetve megvalósítandó fázisait és a legalább annyira generált, mint prognosztizált trendjeit. Szinte minden év kiadása képes meghaladni a korábbiét, ami intő jelként szolgálhat számunkra: közeledünk a végjátékhoz, és ezt az idei kiadás határozottan alátámasztja. Némileg rendhagyó módon, a The World in 2021 elemzését ezúttal összevetjük Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum elnöke által meghirdetett Nagy Újraindítás” társadalomjavító (Social Engineering) nagyprojekttel. Mint azt látni fogjuk, a The World in 2021 cikkei és előrejelzései, valamint a Klaus Schwab által megfogalmazottak tematikája több, mint kiegészítik egymást. Számunkra mindennek a bibliai, illetve próféciai szempontokból van óriási jelentősége, hiszen közeledik az az idő, amikor a gonosz erők hatalmat kapnak majd és egy eddig soha nem látott megpróbáltatásnak teszik ki az egész világot és a Föld minden egyes lakóját (Jel. 3:10; 13:1-8). Sátán beavatott emberi eszközei szakadatlanul és lépésről-lépésre dolgoznak, azon, hogy az adott időben akadálytalanul iktathassák be az Új Világrendet. Ennek az ideje pedig nagyon közel van, amivel láthatóan ők is tisztában vannak. A szerencse, vagy a sors” a kezükre játszik, egyre szabadabb az út a luciferiánus világrend utolsó fázisainak megvalósításához. A jövő elkezdődött és a Covid előtti normalitás” már soha nem fog visszatérni. Várhatóan a 2021-es év a nagyvolumenű átrendeződések éve lesz.


 

Church of God

Email: plpoli@aol.com

 Copyright © 2021, Póli Pál - Isten Egyházának Gyülekezetei

Minden jog fenntartva. A honlapon található kiadványok szabadon másolhatóak és terjeszthetõek, amennyiben a teljes szöveg, változtatás vagy törlés nélkül kerül másolásra illetve terjesztésre. A kiadó nevét, címét és a kiadási jogot fel kell tüntetni. Ár nem számítható fel érte. Kritikai hozzászólásokhoz és elemzésekhez felhasználhatók rövid kivonatok vagy idézetek a kiadási jog megsértése nélkül.

Weboldal: http://www.churchofgod.hu


 

A Világ 2021-ben – O FORTUNA

Kezdjük talán a The World in 2021 sokatmondó szerkesztői üzenetével.

 Szerencsésnek érzed magad? A 21-es szám a szerencsével, a rizikóvállalással, a merészen feltett tétekkel és a kocka elvetésével áll kapcsolatban. Ennyi pont van a játékockákon, ennyi shilling van egy guineában (új-pennyben), s ez a fogadási tétek és a lóversenyek befutói száma is. Amerikában 21 év az a korhatár, amikor valaki beléphet egy szerencsejáték kaszinóba, és ez a száma a népszerű kártyajátéknak, a Black Jack-nak is. Így ez a szám különös módon illik egy olyan évre, amivel kapcsolatban oly sok a bizonytalanság. A főnyereményt a koronavírus pandémia legyőzése jelenti. De emellett számos rizikóval kell számítani a közegészség, a gazdasági élet és a társadalmi stabilitás területeit illetően....”

The World in 2021

A teljes dokument letölthető Word és PDF formátumban